Claimsystem 2.0

utveckling av AJAX baserad sajt för hantering av reklamationer som varje kund gör själv med godkännande från HK. Koppling mot moderbolagets produktdatabas för konstant uppdatering av aktuella priser och nya produkter.

Publiceringsverktyg - dlstudio

utveckling av ett komplett Content Management System (CMS) och publiceringsverktyg - dlstudio.

Webbsajt med administration av kundklubbsmedlemmar

utveckling av befintlig webbsajt för hantering av "själv-administration" av kundklubbsmedlemmar. Hantering av stöd för äldre webbläsare och lösning för dessa.

Design Mass E-post utskicksystem

utveckling och design av E-post utskick med sk HTML baserad e-post mot kunddatabas. Setup och konfigurationer som skall kunna hantera 10 000 tals kunder.

Analys av IT system

Kartlägga, intervjua och analysera befintliga IT system för ett säkerhetsföretag. Ta fram åtgärds och handlingsplan för förbättring av dessa IT system.

Guerrilla marknadsföring på internet - Kurs i hur man marknadsför sig på internet med små medel.

Kurshållare för företag och personer som har en webbsajt på internet eller funderar på att starta en webbsajt och vill få mer besökare till sin sajt. Och med små medel. Eller till de som vill få mer insikt och kunskap om vilka metoder/alternativ som finns, och därav vara mer påläst inför dialog med externa företag/konsulter. Vi har 10 års erfarenhet av hur man marknadsför sin webbsajt på internet med små medel. Har bland annat startat dejting/kontaktsajten relation.nu som har över 50 000 medlemmar.

Redesign webbsajt

utveckling och redesign av befintlig webbsajt samt implementering av kraftfullare databaslösning. Uppgradera befintlig databas från MS Access till MS SQL Server för att få ökad prestanda samt hantera fler samtidiga besökare av sajten. Ny design för att lättare underhålla hela webbsajten inklusive användande av stilmallar, sk Cascading Style Sheets.

Utbildning i webbdesign

Hålla kurser i webbdesign för personer utan tidigare erfarenhet av webbdesign.

Design PDA lösning mot databas

utveckling och design av befintlig webbplats att anpassas mot en sk PDA (Personal Digital Assistent)/handdator. Tillåter användare att koppla upp sig mot databas på Internet via sin PDA/handdator (tex en Sony Ericsson P910 smartphone). Möjlighet att söka samt läsa informationen via sin PDA/handdator, inklusive mata in information i databasen online via denna.

Design WAP lösning mot databas

utveckling och design för WAP telefoner mot databassystem. Tillåter användare att koppla upp sig mot databas på Internet via sin WAP telefon (tex en Sony Ericsson T68i) för att få information online i realtid. Möjlighet att söka samt läsa informationen via WAP telefonen.

Design webbplats för kundklubb med ca
100 000 medlemmar

utveckling och redesign av webbplats för kundklubb inom detaljhandeln. Funktion för registrering av kundklubbskort via webb som matchas mot databas.

Design intranät med kunskapsbas

design och utveckling av webbaserat intranät för konsultföretag. Uppbyggnad av egen kunskapsbas att samla verksamhetskritisk information inklusive eget internt nyhetssystem.